Avui és dia 15 i com cada mes des de fa 2 anys molts bloggers publicàvem la Recepta del 15. Aquesta d'avui és la nostra última proposta, i és que ens han anunciat que pleguen. No cal dir que ens fa molta peneta, però també entenem els motius i és que cada cop hi havia més blogs que hi participaven i això era una gran feinada a fer mes rere mes. Per nosaltres era molt especial la Recepta del 15, ja que va ser amb la del passat mes de Març quan vam començar el nostre blog.
Tant sols ens queda agrair-vos tota la feina feta. Gràcies per motivar-nos mes rera mes a fer una recepta amb l'ingredient escollit. Hi heu posat molta il.lusió i ganes i això es nota!
A nosaltres ens encanta el formatge, sempre que podem en mengem. I el formatge en oli també ens agrada molt ja que potencia molt el gust del formatge i fa que quedi molt aromatitzat per les herbes i condiments que hi posem.
Ingredients:
- Formatge manxego o formatge feta.
- Oli d'oliva
- Herbes; romaní, farigola, llaurer, grans pebre vermell, bitxo, grans d'all,
H.s.a.
És ben senzill de fer! Tant sols hem de posar tots els ingredients dins el pot i això si, tenir molta paciència i esperar almenys un mes a poder-lo menjar. Heu de pensar que com més espereu més bo estarà!
De formatge podeu utilitzar un bon manxego o un formatge feta. Nosaltres ho hem provat de les 2 formes.
Amb el formatge manxego hi vam afegir una barreja d'herbes: romaní, farigola i llaure amb uns grans de pebre negre.
I amb el formatge feta vam voler provar una combinació més picant, posant una mica de bitxo, grans d'all i les mateixes herbes.
La preparació consisteix en anar posant una capa d'herbes i una capa de formatge. Quan tinguem el pot ple ho cobrim d'oli i tapem bé el pot.
Bon profit!!!
OStres noies, aquesta recepta me l'enduc ben guardadeta! Al Xavi li encanta el formatge en oli i algun dia el sorprendré i li faré, molt bona proposta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar i per les vostres paraules!
Petonets
Sandra
Gràcies a vosaltres per tota la feina feta.
EliminaEsperem que tant sols sigui una aturada i ens torneu a sorpendre amb nous reptes ben aviat!
ptns!!
Quina recepta mes bona!:)
ResponEliminapetons
Gracies Ainoa!
Eliminatens un blog molt xulu!
En les hores que estem, veure aquests plats d’aperitius em fan deixar el portàtil i posar-me a la cuina amb una copeta de vi i mans a l’obra.
ResponEliminaQuin bon aspecte que presenta i quina delícia per a uns formatgers com nosaltres.
Que acabi d’aprofitar aquest diumenge blogaire!
jeje!!
EliminaSi, Sara! hi ha hores molt perilloses per posar-te a veure els blogs de cuina...!!
Està boníssim!
ptns!
que bo aromatitzat amb les herbes que més t'agradin!! bonissim! petons
ResponEliminaBoníssim Roser!
Eliminaptns!!
El formatge en oli es molt bo, però molt millor encara amb les herbes.
ResponEliminaPetons.
A nosaltres també ens encanten les herbes, les posem per tot!!
Eliminaptns!!
Ostres! Quina iniciativa més bona! La veritat és que a mi m'apassiona el formatge! I no m'havia plantejat que aquesta delícia fos tan senzilla, només requereix paciència ^^
ResponEliminaM'animaré a provar-ho! :D
Molts petons :)
Si, a nosaltres ens va passar igual!
EliminaI un cop ho proves, repeteixes!!
ptns!!
L'enyorarem, veritat, la recepta del 15?
ResponEliminaNo n'he fet mai, de formatge en oli, i veient el senzill que és... em sembla que aviat en faré.
Ptnts
Dolça
I tant que les enyorarem!!
EliminaJa era com una rutina de cada mes...
ptns!!
Uau! QUina bona pinta!! A veure si m'hi poso un dia, sempre que feu publicacions de formatge en oli me n'agafen ganes, però després me n'oblido... he he. Les fotos us han quedat molt boniques! Petons
ResponEliminaGràcies Marina!!
EliminaA veure si t'animes dons!
no te'n penediràs!
ptns!!
No he fet mai formatge en oli, sempre el compro fet. Molt bona proposta!
ResponEliminaTrovarem molt a faltar la recepta del 15, oi?
Doncs amb lo fàcil q és i a més que el pots condimentar com vulguis!
Eliminaa veure si t'hi animes!
ptns!!
Em sembla una bona idea per regalar, a mi m'agradaria molt.
ResponEliminaPetons.
Mira, també és una idea regalar-ho!!
Eliminade ben segur que fas ben feliç al destinatari!!
ptns!!
Quina pena! Amb la il·lusió que us feia participar-hi....
ResponEliminaMolt bona pinta aquest plat i com aperitiu és triumfant!
Petonets
Una receta estupenda, no la he hecho nunca pero si lo he probado y es una delicia para quienes nos gusta el queso.Acabo de conocer tu blog, me gusta y me quedo como seguidora, te invito a visitar mi blog.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Aquest formatge fet així el menjava molt a ITÀLIA tinc una amiga que sempre el prepara, a mi M'agrada molt però Sòc adicta al formatge i no li dono temps de reposar.
ResponEliminala vostre combinació d'herbas es molt delicada.
BONES FESTAS de la vostra botiga amiga.
Remei de Mobles Cambrils
Hola guapes
ResponEliminam´encanta el formatge aixì, a casa fa molt temps que el preparo
mil petonets Susanna