Una idea molt divertida, com a snack, com aperitiu o per un sopar original amb pocs ingredients, diners i temps.
Ja que sols necessitem els palets de pinxos, el formatge, paper vegetal i el grill.
Formatge
Preparació:
H.s.a.
En una safata posem el paper vegetal, col·loquem els pinxos i en una punta hi posem una mica de formatge. No n'hi hem de posar massa, perquè costarà que torri i potser la part que queda enganxada al paper vegetal, no quedi cruixent, sinó estovada.
Llavors amb una mica ja n'hi ha prou.
Llavors amb una mica ja n'hi ha prou.
Heu de fer servir formatges que no siguin massa cremosos per que quedaran fosos però no torrats i cruixents, que és el que busquem.
Vigilem que no es toquin els uns amb els altres, i cap al forn!! si preferiu microones poseu l'opció de grill. (no volem un formatge cuit, volem un formatge cruixent).
Anem controlant. I quan estigui torrat, que ho veurem. És qüestió d'esperar uns minuts. Ho traiem del grill o de la safata del forn.
Deixem que es refredi una mica, no tarda gens.
I ja ho tenim preparat per a sorprendre i ésser degustat!!
Són genials!!! Jo en preparo pels sopars tipus buffet. Volen!!!!
ResponEliminaPetonets.
Són d'èxit assegurat!!
Eliminaptns!!
Fàcil i boníssim.
ResponEliminaPer cert, el concentrat d'atzavara es pot trobar a les botigues de productes ecològics, és l'àgave.
Petons.
Ei, merci per contestar lo de l'atzavara! és que em va xocar perquè no ho havia sentit mai...
EliminaPtns!!
Un aperitiu sensacional! Fins i tot com a guarnició d'un plat, són unes piruletes senzilles de fer que ens faran quedar la mar de bé ;)
ResponEliminaCom a guarnició també ha de triomfar! haurem de pensar combinacions!!
Elimina