Ingredients:
- 4 Ous
- 50g formatge varietat "Feta"
- Una mica de julivert
- Un parell de filets d'anxoves
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre blanc.
Preparació:
H.s.a.
Començarem bullint els ous, segons diuen es fan bullir uns 10 minuts, en un cassó amb aigua i sal.
Mentrestant aprofitarem i tallarem en dauets el formatge; la feta. Tallarem el julivert ben fi i les anxoves ben petites.
Quant tinguem els ous cuits, els passarem per aigua freda i els pelarem. Els tallem per la meitat i en traiem el rovell.
En un bol trinxarem el rovell, hi afegirem els daus de formatge, les anxoves tallades i el julivert.
Per tal que tot s'amalgami bé hi posarem una mica d'oli, sal i pebre blanc.
Ho barrejarem tot bé! i ho rectifiquem de sal si és necessari, tenint en compte que tant el formatge com les anxoves ja porten molta sal i donen molt de sabor.
Omplim les meitats del ous amb la barreja i si ho preparem en una safata ho podem decorar amb alguna anxova sencera i unes fulletes de julivert i ens quedarà deliciós per ser assaborit!!
Mentrestant aprofitarem i tallarem en dauets el formatge; la feta. Tallarem el julivert ben fi i les anxoves ben petites.
Quant tinguem els ous cuits, els passarem per aigua freda i els pelarem. Els tallem per la meitat i en traiem el rovell.
En un bol trinxarem el rovell, hi afegirem els daus de formatge, les anxoves tallades i el julivert.
Per tal que tot s'amalgami bé hi posarem una mica d'oli, sal i pebre blanc.
Ho barrejarem tot bé! i ho rectifiquem de sal si és necessari, tenint en compte que tant el formatge com les anxoves ja porten molta sal i donen molt de sabor.
Omplim les meitats del ous amb la barreja i si ho preparem en una safata ho podem decorar amb alguna anxova sencera i unes fulletes de julivert i ens quedarà deliciós per ser assaborit!!
I ja sabeu els podem preparar el dia abans tranquil.lament, això si heu de deixar-los a la nevera. Com no porten maionesa no hi ha risc que l'ou cru es faci malbé si ho preparem amb antelació.
Bona proposta per uns dies tan calorosos com els que estem patint!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem també un plat lleuger, fresc i molt senzill, una truita d'escalivada. Esperem que us agradi! www.esfruita.com/assessorem/truita-descalivada
Com m'agraden aquestes preparacions tan fresques! Ideal sense maionesa. Més lleugers i més segurs! Petons
ResponEliminadncs si, venen molt de gust les coses fresquetes aquests dies de tanta calor!
Eliminaptns!!
Quina pinta!!!mmm...ara bé si voleu també es pot fer mahonesa amb llet,sense ou.Va molt bé ara a l.estiu i és facilíssim!!Una part de llet pel doble d.oli i llavors all i sal al gust.Proveu-ho!! ;-)
EliminaGràcies pel consell Laura! a casa a l'estiu tb la fem sovint!
EliminaHola guapes!!! Estic intentant trobar una adreça de correu electrònic per contactar amb vosaltres i no la trobo. Me la podeu enviar info@pastissets.cat sispli.
ResponEliminaAhh!!!M'emporto aquesta proposta dels ous per l'estiu.
Petonets
Bones!! ara t'enviem el nostre mail!!
EliminaM'agraden perquè les anxoves i el feta em tornen boja. A més m'agrada que no porten maionesa, tenen tots els punts perquè acaben fent-se a la meua cuina! Marta
ResponEliminaA nosaltres també ens encanta la combinació!!
EliminaIdeals per quan arribes a casa després d'un matí de platja. I molt gustosos!
ResponEliminapetonets
és tot un plaer arribar de la platja i trobar-te aqts ous!!
Eliminaptns!!
A mi m'agrada la maionesa però sempre està bé variar.
ResponEliminaPetons.
si, la maionesa esta molt bona, xo a l'estiu fa una mica de respecte, sobretot si és un plat x deixar fet.!
EliminaGracies Cristina ,ja se que fare el diumenge.....fan una pinta que no vegis. Petons Montse T.
ResponEliminaJa m'explicaràs si t'han agradat Montse!!
Eliminamerci pel comentari!a vere si t'animes ben aviat amb un blog!
muasss!!
Bona alternativa d'ous farcits, pels qui ens agraden els formatges!
ResponEliminanosaltres també som adictes al formatge, x aixo ens agraden tant aqts ous!
Elimina