El tall rodó de pavo, pollastre i beicon en 60 minuts, és un d'aquells plats per preparar amb antelació per a un sopar, dinar, o berenar o bé per a improvisar en un sopar inesperat mentre preparem alguna cosa més!
Ingredients:
- carn picada de pavo
- carn picada de pollastre
- daus de beicon
- sobre en pols de crema de xampinyons
Preparació:
H.s.a.:
En un bol barregem tots els ingredients alhora, no cal fer-ho en cap ordre, que tot estigui ben barrejadet. Llavors ho posem damunt d' un paper d'alumini, li donem forma de tall rodó, ho emboliquem amb el paper d'alumini i ho posem al forn calentat a 180 ºC.
L'única cosa que hem de tenir compte és que als 30 minuts d'estar al forn, hem de girar el tall rodó.
Retirem el paper d'alumini i ja podem condimentar com més ens agradi. Podem menjar-ho com embotit, o acompanyat de xampinyons, amb ratlladura de parmesà per sobre o qualsevol crema, salseta de nabius, formatges, ....
Per servir-lo el tallem, podem fer talls molt finets per servir-ho fred com embotit o bé més gruixuts acompanyats d'una salsa, una crema o uns xampinyons i servir-ho calent.
Apunt nutricional
És un plat per tot l'any, per que el podem servir tant fred com calent. Preparar-ho al moment o tenir-lo congelat i quan el necessitem descongelar-ho i acompanyar amb la salsa que ens vingui de gust.
no sóc de fer aquest tipus de plats, però crec que l'Yves m'ho agrairia molt si el fes!!! em guardo la recepta. petonets
ResponEliminaDoncs a veure si t'animes i així el fas content!!
EliminaEstem acabant amb els carquinyolis, justetes de temps, xo demà publiquem!!
Ptns!!